вул.Соборності, 9, м.Миронівка, Обухівський р-н, Київська обл., які розроблені аукціонною комісією – Сайт Міської Ради міста Фастів

image
6 Жовтня 2021, 11:04
Поділитися:

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

Від 04.10.2021                                                                                     № 491

 

 

Про затвердження умов продажу об’єктів

малої   приватизації,  окремого  майна –

будівлі колишньої лінійної амбулаторії та

підсобної будівлі, що знаходяться за адресою:

вул.Соборності, 9, м.Миронівка, Обухівський

р-н, Київська обл., які розроблені аукціонною

комісією

 

Відповідно до статті 15 Закону України «Про приватизацію державного та комунального майна», Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України № 432 від 10.05.2018, зі змінами, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Фастівської міської ради вирішив:

Затвердити умови продажу об’єктів малої приватизації, окремого майна – будівлі колишньої лінійної амбулаторії та підсобної будівлі, що знаходяться за адресою: вул.Соборності, 9, м.Миронівка, Обухівський р-н, Київська обл., що належать до комунальної власності Фастівської міської територіальної громади, які розроблені аукціонною комісією та визначені в інформаційному повідомленні про проведення в електронній торговій системі продажу на аукціоні об’єктів малої приватизації, окремого майна – будівлі колишньої лінійної амбулаторії та підсобної будівлі, що знаходяться за адресою: вул.Соборності, 9, м.Миронівка, Обухівський р-н, Київська обл., згідно з додатком до даного рішення.
Затвердити звіт про оцінку майна – будівлі лінійної амбулаторії (літ.А), загальною площею 224,6м² та підсобної будівлі (літ.Б,б2,б3), загальною площею 68,6м², що знаходяться за адресою: вул.Соборності, 9, м.Миронівка, Обухівський р-н, Київська обл., для продажу на електронному аукціоні, складений суб’єктом оціночної діяльності – фізичною особою-підприємцем Сагаіповим Русланом Магомедовичем, в сумі 606400грн. 00коп. без урахування ПДВ.
Контроль за виконанням рішення покласти на міського голову.

 

 

Голова органу приватизації,

Міський голова                                                                     М.В.Нетяжук

 

 

 

 

        Додаток

до рішення виконавчого комітету

        від  _04/10/2021_ № 491

 

 

Інформаційне повідомлення

про проведення в електронній торговій системі продажу на аукціоні об’єктів малої приватизації, окремого майна – будівлі колишньої лінійної амбулаторії та підсобної будівлі, що знаходяться за адресою: вул.Соборності, 9, м.Миронівка, Обухівський р-н, Київська обл.

 

Інформація про об’єкти приватизації

 

Найменування об’єктів приватизації: будівля лінійної амбулаторії літ. «А», загальною площею 224,6 кв.м та підсобна будівля літ. «Б»,б2,б3, загальною площею 68,6 кв.м

 

Місцезнаходження: вул.Соборності, 9, м.Миронівка, Обухівський р-н, Київська обл.

 

Назва та контактні дані балансоутримувача: Комунальне некомерційне підприємство Фастівської міської ради «Фастівський міський Центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги», (код за ЄДРПОУ 01107935), адреса: вул.Київська, 57, м.Фастів, Київська обл., 08500, телефон: (04565)9-22-28, e-mail:[email protected].

Контактна особа балансоутримувача: Курліковський Василь Васильович,

телефон: (04565)9-22-28

 

Відомості про об’єкти приватизації:

– Будівля колишньої лінійної амбулаторії, являє собою окремо розташовану одноповерхову нежитлову будівлю, площею 224,6 кв.м, рік побудови 1972.  Фундамент – стрічковий бетон; стіни, перегородки – цегляні, поштукатурені (масове відшарування штукатурного шару); перекриття – дерев’яне (руйнування деревини); дах, покрівля – шифер, скатна; прорізи (вікна, двері) – вікна дерев’яні, двері дерев’яні (руйнування деревини, відсутність частини); підлога – дерев’яні по лагах, плитка по бетону (масове руйнування деревини);

–   Підсобна будівля, являє собою окремо розташовану одноповерхову нежитлову будівлю, площею 68,6 кв.м, рік побудови 1938. Фундамент – шлакобетон; стіни, перегородки – цегляні (масове відшарування штукатурного шару); дах, покрівля – шифер, скатна; прорізи (вікна, двері) – ворота, двері дерев’яні (руйнування деревини, відсутність частини).

Будівлі не використовуються за цільовим призначенням. Право власності зареєстровано 24.01.2020 року. Реєстраційний номер нерухомого майна 227944432229. Власник: Фастівська міська рада, код за ЄДРПОУ 34446857

Об’єкт приватизації в оренді не перебуває.

 

Інформація про аукціон

 

Спосіб проведення аукціону: аукціон без умов.

 

Дата і час проведення аукціону: 26.10.2021року.

Після опублікування інформаційного повідомлення електронна торгова система автоматично встановлює для кожного електронного аукціону час його проведення.

Кінцевий строк подання заяви на участь в електронному аукціоні без умов, аукціоні із зниженням стартової ціни встановлюється електронною торговою системою для кожного електронного аукціону окремо в проміжку часу з 19 години 30 хвилин до 20 години 30 хвилин дня, що передує дню проведення електронного аукціону.

Кінцевий строк подання заяви на участь в електронному аукціоні за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій встановлюється електронною торговою системою для кожного електронного аукціону окремо в проміжку часу з 16 години 15 хвилин до 16 години 45 хвилин дня проведення електронного аукціону.

 

Інформація про умови, на яких здійснюється приватизація об’єктів

 

Приватизація об’єктів малої приватизації – окремого майна – будівлі колишньої лінійної амбулаторії та підсобної будівлі, що знаходяться за адресою: вул.Соборності, 9, м.Миронівка, Обухівський р-н, Київська обл., здійснюється відповідно до вимог Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна»; Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 травня                   2018 року №432 (зі змінами).

Покупець об’єкта приватизації повинен відповідати вимогам, передбаченим статтею 8 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна».

 

Стартова ціна об’єктів для:

– аукціону без умов – 606400 грн. 00 коп. (без урахування ПДВ);

– аукціону зі зниженням стартової ціни – 303200грн. 00коп. (без урахування ПДВ);

– аукціону за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій –  303200грн. 00коп. (без урахування ПДВ).

На остаточну ціну продажу об’єктів, може бути нараховано ПДВ, згідно законодавства України.

Розмір гарантійного внеску для:

аукціону без умов – 60640грн. 00коп. (без урахування ПДВ);
аукціону зі зниженням стартової ціни – 30320грн. 00коп. (без урахування ПДВ);
аукціону за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій – 30320грн. 00 коп. (без урахування ПДВ).

Розмір реєстраційного внеску: 1200грн. 00коп.

Кількість кроків аукціону за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій: 1

4) Додаткова інформація.

Найменування установи (банку, казначейства), її місцезнаходження та номер рахунку у національній валюті, відкритого для внесення оператором електронного майданчика гарантійних внесків, реєстраційних внесків потенційних покупців та проведення переможцем аукціону розрахунків за придбані об’єкти:

Оператор електронного майданчика здійснює перерахування гарантійного та реєстраційного внесків на розрахунковий рахунок за такими реквізитами, в національній валюті:

Отримувач: ГУК у Київ.обл/Фастівська міс/31030000

Населений пункт: Фастівська міська територіальна громада

Рахунок № UA608999980314161905000010854

Банк отримувача: Казначейство України (ел.адм.подат.)

Код ЄДРПОУ: 37955989

Код класифікації доходів бюджету: 31030000

Найменування коду класифікації доходів бюджету: кошти від відчуження майна, що належить Автономній Республіці Крим та майна, що перебуває в комунальній власності.

Реквізити для проведення переможцем аукціону розрахунків за придбані об’єкти:

Отримувач: ГУК у Київ.обл/Фастівська міс/31030000

Населений пункт: Фастівська міська територіальна громада

Рахунок № UA608999980314161905000010854

Банк отримувача: Казначейство України (ел.адм.подат.)

Код ЄДРПОУ: 37955989

Код класифікації доходів бюджету: 31030000

Найменування коду класифікації доходів бюджету: кошти від відчуження майна, що належить Автономній Республіці Крим та майна, що перебуває в комунальній власності.

Реквізити рахунків операторів електронних майданчиків, відкритих для сплати потенційними покупцями гарантійних та реєстраційних внесків розміщено за посиланням

https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2

Час і місце проведення огляду об’єктів: огляд об’єктів проводитиметься за попередніми домовленостями з балансоутримувачем, у робочі дні, за місцезнаходженням: вул.Соборності, 9, м.Миронівка, Обухівський р-н, Київська обл. Відповідальна особа: директор Комунального некомерційного підприємства Фастівської міської ради «Фастівський міський Центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги» Курліковський Василь Васильович, телефон: (04565)9-22-28, e-mail:[email protected]

Найменування організатора аукціону – Фастівська міська рада Київської області,  час роботи: понеділок – четвер   з 8.00  до 17.15,  п’ятниця з 8.00 до 16.00,   обідня перерва           з 12.00 до 13.00;   адреса:  08500,  Київська обл.,  м. Фастів,   пл. Соборна, 1,   адреса           веб-сайту: fastiv-rada.gov.ua

Контактна особа: завідувач сектору раціонального використання майна Пеньківська Ірина Вікторівна, телефон (04565) 6-31-02, е-mail: [email protected]

5) Технічні реквізити інформаційного повідомлення.

Рішення Фастівської міської ради Київської області “Про затвердження Переліку об’єктів комунальної власності Фастівської міської ради, що підлягають приватизації у 2020-2021 роках”. Дата і номер прийняття рішення: від 20.12.2019, № 8-LXX-VII.

Рішення Фастівської міської ради Київської області “Про приватизацію об’єктів комунальної власності, а саме: будівлі колишньої лінійної амбулаторії та підсобної будівлі, що знаходяться за адресою: вул.Соборності, 9, м.Миронівка, Обухівський р-н,  Київська обл.”. Дата і номер прийняття рішення: від 16.09.2021, № 38-XІ-VIII.

Унікальний код, присвоєний об’єкту приватизації під час публікації переліку об’єктів, що підлягають приватизації, в електронній торговій системі:                                                            UA-AR-P-2021-09-21-000001-3   

Унікальний код об’єктів приватизації: a1101fdf6337456aa38c3d9a66e2d27d

Період між аукціонами:

– аукціон без умов –  аукціон із зниженням стартової ціни: 20 календарних днів;

– аукціон із зниженням стартової ціни – аукціон за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій: 20 календарних днів.

Крок аукціону для :

– аукціону без умов – 6064 грн. 00 коп.;

– аукціону із зниженням стартової ціни – 3032 грн. 00 коп.;

– аукціону за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій – 3032 грн. 00 коп.

Місце проведення аукціону: аукціони будуть проведені в електронній торговій системі «Прозорро.Продажі».

Єдине посилання на веб-сторінку адміністратора, на якій є посилання на веб-сторінки операторів електронного майданчика, які мають право використовувати електронний майданчик і з якими адміністратор уклав відповідний договір:

https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2

 

Керуючий справами (секретар) виконавчого

комітету Фастівської міської ради                                                           Л.О. Тхоржевська

 

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів