Вул. Котляревського, 12 — від ДНЗ до офісу

image
9 Липня 2020, 22:30
Поділитися:

Депутати Бориспільської міськради на липневій сесії затвердили зміну цільового призначення землі за адресою Котляревського, 12. Там можуть побудувати офісний центр.

Судячи зі змісту питання №55, яке виносилися на розгляд, нині орендарем землі, на якій розташовані приміщення колишнього ДНЗ та його прибудинкової території, є ПЦ «Ризографіка». 

Питання звучить так: «Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки із земель для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості на землі для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови, що перебуває в оренді товариства з обмеженою відповідальністю «Поліграфічний центр «Ризографіка» площею 0,3364 га по вул. Котляревського, 12 у м. Бориспіль».

Питання отримало 23 голоси «ЗА».

«Вісті» поцікавилися у відділі землекористування міської ради, чи можливе будівництво багатоповерхівки на місці колишнього дитсадка?

Коментар відділу землекористування: «Цільове призначення земельної ділянки не відповідало Генплану міста. Там передбачено землі громадської забудови. Орендар привів земельну ділянку у відповідність із Генпланом і платитиме вищу орендну плату. Багатоповерхівку на такій землі зводити неможливо: не дозволяє ні площа ділянки, ні її цільове призначення».

Нагадаємо, на вул. Котляревського, 12 працював одноповерховий ДНЗ №4 — на той час найстаріший у місті. Наприкінці 90-х років минулого століття його розформували. У одному з приміщень розташувався благодійний фонд, у колишніх групах — офіси різних підприємств. Тривалий час на вул. Котляревського, 12 працювала редакція щотижневика «Вісті. Інформація. Реклама». На місці колишнього харчоблоку досі працює поліграфічний центр «Ризографіка».

Вул. Котляревського, 12 — від ДНЗ до офісуВул. Котляревського, 12 — від ДНЗ до офісу

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама