вул. Івана Мазепи, 22, м. Фастів, Фастівський район, Київська область – Сайт Міської Ради міста Фастів

image
16 Серпня 2023, 12:12
Поділитися:

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Київської області

Р І Ш Е Н Н Я

__________________                         м. Фастів                    № _________________

 

Про надання згоди на прийняття до комунальної власності

Фастівської міської територіальної громади в особі Фастівської міської ради нерухомого військового майна, що належить до державної власності та знаходиться за адресою: вул. Івана Мазепи, 22, м. Фастів,

Фастівський район, Київська область

Враховуючи лист Міністерства оборони України від 01.05.2023 №220/4731, щодо погодження із зауваженням проекту розпорядження Кабінету Міністрів України «Про передачу нерухомого військового майна у власність Фастівської міської територіальної громади», діючи у відповідності до п.3 ст.4 та п.1 ст.7 Закону України “Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності”, Закону України «Про правовий режим майна у Збройних Силах  України», згідно постанови Кабінету Міністрів України від 29.08.2002 №1282 «Про затвердження Порядку вилучення і передачі військового майна Збройних Сил», керуючись ст.25, п.51 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

міська рада

В И Р І Ш И Л А:

Надати згоду на прийняття до комунальної власності Фастівської міської територіальної громади в особі Фастівської міської ради нерухомого військового майна, що належить до державної власності, перебуває на балансі Служби зовнішньої розвідки України (код ЄДРПОУ: 33240845) та знаходиться за адресою: вул. Івана Мазепи, 22, м. Фастів, Фастівський район, Київська область (додаток).
Фастівська міська рада бере зобов’язання не відчужувати у приватну власність зазначене в пункті 1 цього рішення нерухоме військове майно та використовувати його за цільовим призначенням: облаштування житла для проживання внутрішньо переміщених осіб та осіб, які постраждали від війни.
Рішення Фастівської міської ради Київської області від 08.05.2023 №231-XLI-VIII «Про надання згоди на прийняття до комунальної власності Фастівської міської територіальної громади в особі Фастівської міської ради нерухомого військового майна, що належить до державної власності та знаходиться за адресою: вул. Івана Мазепи, 22, м. Фастів, Фастівський район, Київська область» та рішення Фастівської міської ради Київської області від 12.07.2023 № 306-XLV-VIII «Про внесення змін до рішення Фастівської міської ради від 08.05.2023 №231-ХLI-VIII «Про надання згоди на прийняття до комунальної власності Фастівської міської територіальної громади в особі Фастівської міської ради нерухомого військового майна, що належить до державної власності та знаходиться за адресою: вул. Івана Мазепи, 22, м. Фастів, Фастівський район, Київська область» вважати такими, що втратили чинність.
Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань комунальної власності та житлово-комунального господарства і розвитку місцевого самоврядування.

 

 

 

Міський голова                                                             Михайло НЕТЯЖУК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів