вул. Івана Мазепи, 22,  м. Фастів, Фастівський район, Київська область» – Сайт Міської Ради міста Фастів

image
25 Січня 2023, 16:51
Поділитися:

проєкт

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Р І Ш Е Н Н Я

 

Про внесення змін до рішення Фастівської міської ради від 07.12.2022

№99-XXХІIVIII «Про надання згоди на прийняття до комунальної власності Фастівської міської територіальної громади в особі Фастівської міської ради нерухомого військового майна, що належить до державної власності та знаходиться за адресою: вул. Івана Мазепи, 22,  м. Фастів, Фастівський район, Київська область»

Діючи у відповідності до п.3 ст.4 та п.1 ст.7 Закону України “Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності”, згідно постанови Кабінету Міністрів України від 21.09.1998 №1482 «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності»,  керуючись ст.25, п.51 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

міська рада

В И Р І Ш И Л А:

Внести зміни до рішення Фастівської міської ради від 07.12.2022 №99-XXХІI-VIII «Про надання згоди на прийняття до комунальної власності Фастівської міської територіальної громади в особі Фастівської міської ради нерухомого військового майна, що належить до державної власності та знаходиться за адресою: вул. Івана Мазепи, 22, м. Фастів, Фастівський район, Київська область», виклавши додаток «Перелік нерухомого військового майна, що належить до державної власності та знаходиться за адресою: вул. Івана Мазепи, 22, м. Фастів, Фастівський район, Київська область» у новій редакції, що додається.
Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань комунальної власності та житлово-комунального господарства і розвитку місцевого самоврядування.

Додаток

Міський голова                                                         Михайло НЕТЯЖУК

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів