вул. Героїв Чорнобиля, 38А, м. Фастів, Фастівський район, Київська область Комунальному підприємству «Фастівтепломережа» – Сайт Міської Ради міста Фастів

image
14 Листопада 2023, 14:44
Поділитися:

ФАСТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Київської області

Р І Ш Е Н Н Я

__________________                         м. Фастів                    № _________________

 

Про надання в оренду комунального майна, що знаходиться за адресою:  вул. Героїв Чорнобиля, 38А, м. Фастів, Фастівський район, Київська область Комунальному підприємству «Фастівтепломережа»

Враховуючи лист Комунального підприємства «Фастівтепломережа» від 10.11.2023 №01-10/251, лист Комунального некомерційного підприємства Фастівської міської ради «Фастівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» від 10.11.2023 №01-06/841, діючи у відповідності до Закону України “Про оренду державного та комунального майна”, керуючись ст.25, ч.5 ст.60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

міська рада

В И Р І Ш И Л А:

Надати Комунальному підприємству «Фастівтепломережа» в оренду терміном на п’ять років комунальне майно, що знаходиться за адресою: вул.Героїв Чорнобиля, 38А, м. Фастів, Фастівський район, Київська область, а саме: котельню №17, площею 353,7 м².
Вищезазначене комунальне майно передається в оренду, з метою виконання статутних завдань Комунального підприємства «Фастівтепломережа».
Встановити орендну плату в розмірі 1 гривня на рік.
Надати Комунальному підприємству «Фастівтепломережа» дозвіл на проведення реконструкції системи електропостачання котельні №17, за адресою: вул.Героїв Чорнобиля, 38А, м. Фастів, Фастівський район, Київська область із влаштуванням точки підключення когенераційної установки, потужністю 638 кВт.
Доручити міському голові укласти договір оренди комунального майна.
Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань комунальної власності та житлово-комунального господарства і розвитку місцевого самоврядування.

 

  Міський голова                                                      Михайло НЕТЯЖУК

 

 

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів