ВУКГ пропонує послугу вивозу бур’янів та залишків бадилля

image
24 Серпня 2023, 17:30
Поділитися:

В Борисполі стартував сезон спалювання бадилля. Щовечора в різних мікрорайонах міста люди фіксують дим та запах спалених відходів городництва. За спалювання рослинних рештків передбачена адміністративна відповідальність, але далеко не всіх це зупиняє. Такі випадки стають причинами суперечок між сусідами та у міських чатах і групах. Щодня працівники відділу з контролю за благоустроєм міста та працівники патрульної поліції фіксують випадки паління бадилля на присадибних ділянках. 

Фахівці нагадують: крім того, що такі дії псують життя оточуючим, вони ще й завдають чималої шкоди довкіллю.

Що робити з рослинними рештками? Варіант, яким користується чимало людей — компостування. Таким чином можна не лише позбавитися бур’янів, але й отримати гарне добриво для городу. Що стосується гілля фруктових дерев, то це гарні дрова для шашлику.

Інший варіант пропонує КП «Виробниче управління комунального господарства». Воно надає послуги з вивезення органічних відходів (бур’янів). Вартість послуги — 208 грн за два кубометри. Замовити послугу можна в будь-який момент. Проте люди радять відразу уточнювати, яка саме послуга вас цікавить та обсяг бур’яну. Адже диспетчер може неправильно зрозуміти і вирішити, що вам потрібен цілий причіп. А це вже зовсім інша ціна.

«Вивозимо по суботах. Трактор з причепом об’їжджає усі адреси, які замовили послугу, в порядку черги», — зазначає директор КП «ВУКГ» Роман Щегель.

Замовити послугу можна за телефоном 6-10-42.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама