Всі комунальні об’єкти громади працюють у посиленому режимі, – мер Переяслава Саулко

image
14 Березня 2022, 19:52
Поділитися:

14 марта 2022 г. 18:36

На території Переяславської громади всі об’єкти інфраструктури працюють нині стабільно. Мешканці забезпечені електроенергією, водопостачанням та опаленням.

Про це KV стало відомо із повідомлення голови Переяславської міської громади Вячеслава Саулко у Facebook.

“Я хочу висловити слова вдячності усім воїнам, які ціною свого життя боронять наші землі. І всі об’єкти нашої інфраструктури можуть працювати стабільно, надаючи мешканцям електроенергію, водопостачання та опалення”, – йдеться у повідомленні.

І додав, що адміністрація громади та керівники служб знаходяться на своїх місцях, щоб забезпечувати безвідмовну роботу критичної інфраструктури.

“Я нікуди не подівся і знаходжусь у місті та, як військовий, готовий до останнього боронити нашу громаду, нашу Батьківщину. Наразі ми працюємо над тим, щоб найближчими днями перевести керування систем оповіщення до місцевого штабу та у випадку повітряної загрози сповіщати наших людей”, – говорить він.

Також він відмітив роботу волонтерів та активістів, які збирають і передають цінні речі, продукти медикаменти для захисників та вимушених переселенців.

в Телеграм

І наостанок очільник громади закликав мешканців зберігайте спокій, дотримуйтесь правил комендантської години та не залишайте свої домівки без нагальної потреби. А у разі тривоги – прямувати до укриттів.

Нагадаємо, що війська країни-терориста Росії продовжують обстрілювати Ірпінь та мирних мешканців. У результаті російської агресії на території громади зруйнована соціальна інфраструктура та помешкання місцевих жителів.

Читайте: На Київщині триває евакуація населення, ворог продовжує обстріли мирного населення та нищення інфраструктури, – КОДА

Фото: novynarnia.com

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона