Все розрито: Поворозник перевірив реконструкцію парку «Совки»

image
19 Червня 2019, 18:12
Поділитися:

Перший заступник голови КМДА Микола Поворозник перевірив, як триває реконструкція парку «Совки», що розташований у Святошинському районі.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Роботи йдуть, м’яко кажучи, повільно: другий рік поспіль ми намагаємося зробити тут зону для відпочинку, – розповів Микола Поворозник. – І проект хороший, і картинка гарна намальована на вході: мають бути велодоріжки, лави, урни, дитячі майданчики, громадські вбиральні, відеонагляд, освітлення і навіть сухий фонтан. Проте склалося враження, що все робиться для того щоб мешканці зненавиділи всіх причетних до робіт у парку.

За його словами, люди елементарно не можуть зайти до парку, «бо біля вхідної групи все розрито». Микола Поворозник назвав таке відношення до роботи – неприпустимим.

–  Виконуючи роботи у громадському просторі маємо мінімізувати незручності для людей. Це моя позиція, і переконати в протилежному мене ну дуже важко, – зазначив перший заступник голови КМДА.

Микола Поворозник пообіцяв зробити все можливе, разом із заступником КМДА Петром Пантелеєвим, щоб виправити ситуацію.

Раніше Поворозник жорстко розкритикував будівельників за повільну реконструкцію приміщень Центру паліативної допомоги дітям м. Києва.

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ