Все для вашого авто в Броварах

image
24 Червня 2019, 12:08
Поділитися:

Літо – час подорожей. Попіклуйтеся про свою автівку завчасно, аби ваш відпочинок пройшов легко та з вітерцем!
Тут ви знайдете кращі автосервіси нашого міста, у яких працюють справжні фанати своєї справи. Довірте свою безпеку перевіреним майстрам!
Автоательє «АвтоРексал»
Салон автомобіля – це історія не лише про комфорт водія, а ще й про його статус та почуття стилю. Крім того, несвіжий салон може зіпсувати задоволення від керування навіть дорогою автівкою.
Навіщо ж відмовляти собі у відчутті гармонії за кермом власного автомобіля?

Тим більше, що для повного оновлення салону достатньо лише знати чого ви хочете, і розповісти про це професіоналам своєї справи.
Майстри нашого автоательє займаються перетяжкою салонів у  мікроавтобусах, автобусах та всіх марках автомобілів. Також виконуємо перетяжку сидіння мотоциклів.

Ми працюємо з будь-якими видами тканин, замшею, хутром, алькантарою, шкірою та еко-шкірою. Проводячи обтяжку салону, за вашим бажанням ми можемо використовувати для кожного елемента як один матеріал, так і його комбінацію з іншими. Подібне вирішення виглядає особливо ефектно.
В наші послуги входить перетяжка як окремих частин (кермо, торпеда, консолі, карти, стеля, шумоізоляція і т.д), так і повне відновлення салону.

Ключові переваги нашого авто ательє – це відмінна якість робіт, швидкість їх виконання та оригінальні дизайнерські рішення.
Телефон: +38 (050) 513 79 57
Сайт
E-mail: [email protected]
Адреса: Броварський район, с. Гоголів.
Джерело: 4594.com.ua

Джерело: Новости Броварів