Ворог здійснив терористичну атаку на Хмельницьку громаду, загинув рятівник ДСНС

image
27 Лютого 2023, 10:44
Поділитися:

27 лютого 2023 г. 10:27

У ніч на 27 лютого російський агресор атакував Хмельницький за допомогою БпЛА. Внаслідок атаки четверо людей поранені, одна людина загинула.

Про це, як передає KВ, повідомив міський голова Хмельницька Олександр Симчишин.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Чергова масована терористична атака на Хмельницьку громаду. Цього разу ворог використав БПЛА”, – повідомив міський голова Хмельницька Олександр Симчишин.

Як відомо, є інформація про одного загиблого та чотирьох поранених. Також було пошкоджено низку будівель. Наразі триває гасіння пожеж.

“Загиблий герой-рятівник ДСНС загинув під час виконання службового обов’язку. Вічна Пам’ять і Слава Героєві!”, – розповів Олександр Симчишин.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Як наголосили у пресслужбі Міністерства оборони України, загалом у ніч на 27 лютого ворог випустив до 14 ударних дронів, 11 із них було знищено.

“У ніч на 27 лютого ворог атакував Україну ударними дронами іранського виробництва типу “Shahed” з північного напрямку.

Усього випущено до 14 БпЛА-камікадзе, 11 із них знищено протиповітряною обороною у зоні відповідальності повітряного командування “Центр” Повітряних Сил”, – повідомили у Міністерстві оборони.

Раніше KВ повідомила, що в ніч з 26 на 27 лютого російські окупанти знову тероризували Україну за допомогою дронів-камікадзе. Нічна повітряна атака. В повітряному просторі навколо Києва було збито 9 БПЛА.

Читайте: Генштаб ЗСУ: Сили оборони збили ворожий Су-25

Фото: Міністерство оборони України.

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона