Ворог обстрілює Київ: снаряди влучили в житлові будинки, є загиблі

image
15 Березня 2022, 10:53
Поділитися:

Сьогодні зранку, 15 березня, внаслідок обстрілів російських агресорів, в столиці було пошкоджено декілька житлових будинків, повідомляють в ДСНС.

Так, у Святошинському районі Києва, боєприпас влучив в шістнадцятиповерховий житловий будинок. Будівля була охоплена вогнем з з 1 по 16 поверхи. На жаль, двоє людей загинули. Ще 35 мешканців пожежникам вдалося врятувати.

Рано вранці боєпрас влучив і в дев’ятиповерховий житловий будинок теж у Святошинському районі. В ДСНС повідомляють, що пошкодження будинку були незначними. О 05:36 загорання локалізовані. Інформації про постраждалих поки що немає.

Руйнування будинку від обстрілів російських окупантів сталися і в районі Осокорків по вул. Садовій – там ворожий снаряд влучив в двоповерховий приватний житловий будинок з подальшим загоранням.

Нагадаємо, що вчора в Києві обстріляли дев’ятиповерховий житловий будинок в Оболонському районі міста. Є загиблі та поранені.

Також розповідали, що під Києвом російські окупанти “зробили подарунок” відомому українському телеведучому та продюсеру Ігоря Кондратюка. У день 60-річчя вони обстріляли його будинок під Києвом.

Підписуйтеся на наш Telegram. Боронімо інформаційний фронт разом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Киева – головні і актуальні Киевские
новини сьогодні на 44.ua