Володимир Палінка: «Будемо радитися з громадою»

image
18 Жовтня 2019, 10:12
Поділитися:

Володимир Палінка, директор КПТМ «Бориспільтепломережа», підтвердив інформацію про те, що станом на 15 жовтня інвестиційна пропозиція до теплопідприємств міст України в Борисполі не обговорювалася в робочому порядку; коли це станеться, теж не уточнив.

На пропозицію прокоментувати питання доцільності чи недоцільності такого кредиту для КП «Бориспільтепломережа», Володимир Палінка заявив, що однозначної відповіді у нього немає, оскільки це питання складне, багатопланове і потребує ретельного системного вивчення.

«Я не готовий сказати «так, потрібен кредит», чи «ні, не потрібен», бо пропозицію шведського інвестора слід ґрунтовно вивчити, зробити висновки, а потім винести їх на обговорення громади, — сказав співрозмовник. — Кредит передбачає не лише економію теплоресурсу, але найважливіше — зниження негативного впливу на екологію від опалення».

Також Володимир Палінка відмовився давати власну фахову оцінки стану тепломеж у Борисполі, наголосивши, що вони оновлюються щорічно, хоч і не так інтенсивно, як того потребують. Директор також не готовий був говорити, чи передбачає кредит зростання тарифів на тепло. Підкреслив лише, що цього року радикальних змін у Бориспільтепломережі не буде.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама