Володимир Карплюк висуватиме свою кандидатуру до Верховної Ради України

image
25 Травня 2019, 16:43
Поділитися:

Лідер політичної партії “Нові обличчя” Володимир Карплюк висуватиме свою кандидатуру до Верховної Ради України по 95 виборчому округу. Про це він повідомив на своїй сторінці у соцмережі.

“Я, Володимир Карплюк, голова політичної партії “Нові обличчя” прийняв рішення висувати свою кандидатуру до Верховної Ради України по 95 виборчому округу. У нас вистачило знань, умінь і, найголовніше, політичної волі, щоби за короткий період збільшити бюджет Ірпеня на сотні мільйонів гривень і створити сотні інфраструктурних об’єктів. Мені би дуже хотілося, щоб до українського парламенту прийшли люди, які будуть знати і вміти, а головне – хотіти збільшити бюджет України на сотні мільярдів гривень. І зробити так, щоб Україна отримала швидкий розвиток. 
Інформаційне суспільство часто робить з нас зомбі. Українці не можуть відрізнити хороше від поганого, бо за допомогою маніпулятивних інструментів через олігархічні канали нам нав’язують негідників як гарних кандидатів. І навпаки – з непоганих людей роблять негідників”, – розповів Карплюк.

Читайте також: Що зроблено в Ірпені за останні три роки?

Голова Інвнестиційної ради Ірпеня закликає бути свідомими. “Я закликаю відірватися на час від телебачення. Відірватися на час від фейсбука і приїхати до нашого міста. Пройтися по наших вулицях. Переконатися на власні очі – те, що називають “Ірпінським дивом” можливе сьогодні по всій країні. Ми команда професіоналів. Ми не звикли розкачуватися довго. Я чітко знаю, що уже незабаром жителі Ірпеня, Вишневого, Боярки, Приірпіння, сіл Києво-Святошинського району побачать швидкий і стрімкий, новий розвиток, бо парламент вимагає нових облич. І ми саме є ці нові обличчя, яких чекає український народ”, – додав Карплюк.

Джерело: Правда Ірпеня