Володимир Карплюк відповість на питання ірпінців щодо відбудови міста — ITV

Володимир Карплюк відповість на питання ірпінців щодо відбудови міста — ITV
11 Жовтня 2023, 09:34
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Голова Фонду відновлення Ірпеня Володимир Карплюк дасть відповіді на всі питання, які туртують ірпінців щодо відбудови міста. Про це він повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.

«Друзі, у дискусіях під постами читаю багато коментарів про відбудову Ірпеня. І ці коментарі різні – одні люди дякують, що місто швидко відбувало соціальну інфраструктуру, інші нарікають на низькі темпи відбудови приватного та багатоквартирного житла. Та у багатьох людей є багато питань. Навіть попри те, що Ірпінь при руйнуваннях 70% соціальної та житлової інфраструктури є загальнодержавним лідером по швидкості відбудови. Міська управлінська команда, Фонд відновлення Ірпеня, щодня проводять титанічну роботу, що часто залишається «за лаштунками», але могла б бути для вас цікавою», — розповів Володимир Карплюк.

Голова Фонду відновлення Ірпеня відповість на питання у відеоформаті.  «Прошу Вас залишати Ваші думки про відбудову Ірпеня – конкретні адреси, проблеми, хто обіцяв, що зроблено і що не зроблено. Зі свого боку не лише відповім на Ваші конкретні питання, а й зроблю все, щоб Ви володіли реальною ситуацією та правдивою інформацією. Чекаю ваші запитання під постом у Facebook«, — сказав він.

Володимир Карплюк також додав, що із задоволенням поділиться досвідом відновлення з іншими постраждалими громадами. Представники цих громад можуть писати свої питання й отримають зворотній зв’язок.

Нагадаємо, нещодавно Володимир Карплюк презентував новий відеопроект «Чесна відбудова», у якому буде розповідати про реальну вартість будівництва нового житла для мешканців Ірпінської громади, постраждалої від російської агресії.

Джерело: ITV