Володимир Карплюк привітав Олександра Горобця з перемогою на виборах

image
22 Липня 2019, 08:55
Поділитися:

 Лідер партії “Нові обличчя” Володимир Карплюк привітав свого опонента Олександра Горобця з перемогою на дострокових парламентських виборах.

“Шановні виборці 95 округу! Попри надзвичайно велику Вашу підтримку, згідно паралельного підрахунку голосів я зайняв друге місце серед 35 кандидатів. Вітаю з перемогою свого опонента Олександра Горобця від партії “Слуга народу” і буду радий, якщо він в Раді буде слугою народу”, – зазначив Карплюк.

Політик запевняє, що для нього це можливість переосмислити та зосередитися на майбутньому. “Колись у 2010 році я балотувався на мера Ірпеня і у мене вкрали перемогу. Але я не припинив свою роботу і вже у 2014 році став міським головою на дострокових виборах, а у 2015 році знову став мером Ірпеня, випередивши свого опонента на 30%. Тому я кожну поразку сприймаю як нову можливість для нових перемог. Найбільше я хочу подякувати своїй неймовірній команді. Це наші волонтери, польовики, агітатори, юристи і багато інших прекрасних людей, які щодня робили все для нашої перемоги. Дякую кожному з Вас!”, – додав Володимир Карплюк.

Сообщение Володимир Карплюк привітав Олександра Горобця з перемогою на виборах появились сначала на Правда Ірпеня.

Джерело: Правда Ірпеня