Володимир Карплюк подарував школам Ірпеня нові книги

image
14 Лютого 2019, 16:25
Поділитися:

Голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк подарував школам Ірпеня книги видавництва  “А-ба-ба-га-ла-ма-га” з новими історіяи Шерлока Холмса. Про це він повідомив на своїй сторінці у соцмережі. 

“З дитинства я закоханий… у книги. Тим більше, що День закоханих в один день з Міжнародним днем книгодарування. Моя улюблена книга дитинства – “Пригоди Шерлока Холмса”, яку написав талановитий Артур Конан Дойль. Минулого року Видавництво Івана Малковича “Абабагаламага” / Ababahalamaha Publishers ​випустило у світ повне видання пригод найвідомішого у світі детектива в українському перекладі Володимира Панченка. У попередні українські видання Шерлока не увійшло цілих 6 історій! Зате тепер вони є у повному збірнику видавництва “А-ба-ба-га-ла-ма-га”, – розповів Карплюк.

Обидва томи разом з десятками інших книг сьогодні Карплюк подарував у школи Ірпеня. “Вдячний Івану Малковичу та видавництву “А-ба-ба-га-ла-ма-га” за те, що в Україні є змістовні та якісні книги, які приємно читати і дарувати! Зі святом, друзі! Кохайте, будьте коханими… і читайте книжки!”, – побажав Володимир Карплюк.

Джерело: Правда Ірпеня