Володимир Гройсман у Борисполі обіцяв підвищення пенсій

image
25 Червня 2019, 17:13
Поділитися:

25 червня до Борисполя завітав Володимир Гройсман, Прем’єр-міністр України. Мета візиту глави уряду — пенсійні питання, повідомила «Вістям» начальник відділу звернень громадян Бориспільського об’єднаного управління пенсійного фонду України Тетяна Бєлорусець.

За словами Тетяни Аріївни, головними питаннями зустрічі була робота відділення та якість обслуговування людей. До речі, ті відвідувачі, хто прийшов на прийом до відділення, мали можливість поспілкуватися з чиновником та задати йому запитання.

Головна претензія до уряду: розмір пенсії, навіть у тих, хто має великий стаж роботи. Володимир Гройсман відповів, що уряд тримає на контролі дане питання і з 1 липня планується перше підвищення розміру пенсії для тих жінок, що мають 30, а чоловіки 35 років трудового стажу, мінімальний розмір пенсії буде доведений до 2000 грн (зараз — 1564 грн).

Тетяна Бєлорусець також зазначила, що з 1 березня 2020 року передбачається черговий перегляд розміру пенсій у зв’язку з інфляцією (до цього такі перерахунки були 1 жовтня 2017 р. та 1 березня 2018 року).

На зустрічі були присутні в.о. голови КОДА Вячеслав Кучер та його заступник, очільник Борисполя Анатолій Федорчук із заступником – Людмилою Ковальовою, голова правління Пенсійного фонду України Євген Капінос, його заступники та інші посадові особи.

Тетяна Бєлорусець повідомила, що зустріч із високим гостем було короткою – близько 15 хвилин, говорили про все, окрім політики. Після загального діалогу місцеві посадовці поспілкувалися з гостями без преси.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама