Володимир Гройсман повідомив про ситуацію із забрудненням річки Рось

image
10 Червня 2019, 16:29
Поділитися:

Ситуація, спричинена виливом хімікатів у річку Рось, є контрольованою, всі служби працюють злагоджено і ведуть моніторинг ситуації.

Як повідомив Урядовий портал, про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, спілкуючись із пресою у Вінницькій області.

– ДСНС, Держпродспоживслужба – всі працюють над моніторингом стану можливого забруднення. Але за моєю інформацією, ситуація контрольована, загроз немає, всі служби працюють над тим, аби моніторити ситуацію і вживати необхідних заходів. Вважаю, що треба дотримуватися інструкцій ДСНС, – і все буде нормально, – сказав Володимир Гройсман.

Глава Уряду прокоментував оновлену інформацію від ДСНС.

Щойно отримав інформацію від Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС. Наразі небезпеки для питного водопостачання міст, які здійснюють водозабезпечення з річки Рось, немає. Міські водоканали можуть працювати у штатному режимі, – повідомив Володимир Гройсман.

Раніше «Вечірній Київ» писав, що киянам наразі не радять їхати відпочивати на Рось, а з місцевими мешканцями проводять попереджувальну роботу.

«Вечірній Київ» завжди поруч – в Telegram і Facebook!

Джерело: Вечірній Київ