Володимир Борисенко: «Запасайте дрова, переїздіть до приватного сектора або за кордон»

image
1 Грудня 2022, 16:09
Поділитися:

У понеділок, перед початком засідання виконавчого комітету, міський голова Борисполя Володимир Борисенко повідомив, що у разі «глобальної» відсутності електропостачання, тепла та зв’язку планується перемістити до пунктів незламності максимальну кількістю людей, особливо незахищені верстви населення. Втім, не варто сподіватися лише на них.

«У кого є можливість, краще переїхати до приватного сектора — туди, де є пічка чи буржуйка. Щасливим власниками твердопаливних котлів рекомендую запасатися дровами», — зазначив він.

Разом із тим, очільник міста запевнив, що проблем із газом у Борисполі немає. Облгази готові подавати його навіть за відсутності електроенергії. Крім газових, у місті є котельні (в тому числі у деяких гуртожитках) на альтернативних видах палива, на твердопаливних котлах працюють і деякі підприємства.

Також Володимир Борисенко повідомив, що ведуться перемовини з міжнародною спільнотою, з містами-побратимами Борисполя для того, щоб туди могли переїхати вагітні та жінки з маленькими дітьми. «Моя особиста рекомендація — переїхати за кордон, — наголосив міський голова. — В Україні ситуація зараз не найкраща і може погіршуватися. Це я говорю не для паніки, це робота на випередження. Бо всі можливі сценарії відпрацювати неможливо».

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама