Володимир Бондаренко про обмежувальні протиепідемічні заходи в столиці

image
3 Квітня 2020, 09:39
Поділитися:

На даний момент київська влада не планує закривати виїзди та в’їзди до Києва. Про це розповів радник Київського міського голови, секретар Штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Володимир Бондаренко.

«Станом на цей момент ми чекаємо Постанову Кабінету Міністрів про посилення карантинних заходів. Більшість заходів, які були відображені у проекті постанови Кабінету Міністрів, були введені в Києві починаючи з 25 березня цього року», – сказав Володимир Бондаренко.

Йдеться про встановлення відповідних блокпостів на в’ їздах у місто, заборону користування дитячими та спортивними майданчиками тощо.

«Залежно від опублікованої Постанови Кабінету Міністрів, Київ, звичайно, переглядатиме ті обмежувальні заходи, які на сьогодні є. Якщо будуть додаткові обмежувальні заходи, вони будуть вводитися відповідно до епідеміологічної ситуації, відповідно до кількості хворих, відповідно до динаміки поширення хвороби», – сказав Володимир Бондаренко.

Він наголосив, що на сьогодні місто не планує закривати виїзди та в’їзди у столицю.

«Станом на зараз ми поки що не плануємо обов’язкову термометрію на в’їздах і виїздах. У той же час, ще раз скажу, додаткові заходи будуть вводитися оперативно, зважаючи на ситуацію, яка є в місті. І також ми будемо оперативно доводити її до громадськості», – наголосив Володимир Бондаренко.