Водою не користуватися: завтра у Бортничах та на Оболоні промиють труби

image
9 Липня 2019, 09:05
Поділитися:

Завтра Київводоканал проведе планову профілактичну промивку мереж на двох столичних масивах: у селі Бортничі та на Оболоні. Промивка буде проводитися в ніч з 10 на 11 липня на 8 вулицях у Бортничах та на 9 вулицях Оболоні. У цей час мешканцям не рекомендується користуватися водою з крану.

Про це повідомляє прес-служба Київводоканалу.

– Згідно із щорічним графіком Київводоканал проводитиме планову профілактичну промивку мереж у с. Бортничі. Також буде проведено промивку мереж житлового масиву Оболонь. Упродовж часу виконання робіт Київводоканал не рекомендує користуватися водою з крану для приготування їжі та санітарно-гігієнічних потреб, – йдеться у повідомленні.

За інформацією Київводоканалу, у Бортничах роботи проводитимуться в ніч з 10 на 11 липня з 23:00 до 07:00 на наступних вулицях: Крилова, Воровського, Франка, Гоголя, Левадна, Мостова, Шевченка, Толстого.

На Оболоні в зону робіт з 23:00 до 05:00 потраплять вулиці: Зої Гайдай, Озерна, Північна, Прирічна, Богатирська, Героїв Дніпра, Тимошенко, пр-т. Оболонський, пр-т. Героїв Сталінграда.

Київовдоканал звертає увагу киян, що промивка – це обов’язкова профілактика, необхідна для того, щоб вода не застоювалась та не погіршувалась її якість. Крім того, під час таких заходів труби очищаються від можливого осаду.

Профілактика спеціально проводитиметься вночі, аби не створювати мешканцям незручності.

– Після завершення профілактичних заходів воду з крану перед застосуванням потрібно спустити: якщо візуально вода прозора та не має стороннього запаху, користуватися нею цілком безпечно, – нагадує Київовдоканал.

Ми є в Telegram (стеж за збоями в міському транспорті з нами).

Джерело: Вечірній Київ