Вночі ворог у черговий раз атакував Київщину ударними БпЛА

Вночі ворог у черговий раз атакував Київщину ударними БпЛА
22 Листопада 2023, 15:09
Поділитися:

У Київській області результативно працювали сили протиповітряної оборони.

За попередньою інформацією, постраждалих та руйнувань внаслідок атаки немає. Про це повідомляє інформаційне агентство “MKV” з посиланням на твердження Начальника Київської ОВА Руслана Кравченка.

Всього, за даними Повітряних сил ЗСУ, з 20.00 вечора 21 листопада по 03.00 22 листопада 2023 року окупанти атакували з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ -рф) 14-ма ударними БпЛА типу «Shahed» та крилатою ракетою Х-22 – із літака Ту22М3 з цього ж напрямку.

В результаті бойової роботи силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії з протиповітряною обороною Сухопутних військ Збройних Сил України та Національної гвардії, знищено усі 14 ворожих безпілотників «Shahed-131/136».

До відбиття повітряного нападу залучено підрозділи мобільних вогневих груп, винищувальну авіацію та зенітні ракетні підрозділи у межах Дніпропетровської, Запорізької, Київської, Житомирської, Вінницької та Хмельницької областей.

“Будьте відповідальними! У жодному разі не фіксуйте роботу сил оборони. Не викладайте в мережу фото та відео збиття і падіння ворожих об’єктів. Під час повітряних тривог перебувайте в укриттях”, – нагадав Руслан Кравченко.

Раніше ІА “MKV” повідомляло, що Наєв розповів як посилюється оборона північного кордону та скільки військ знаходиться за ним.

Підписуйтеся на Telegram-канал MKV — джерело актуальних новин Макарівської громади й Київщини!



Джерело