Вночі в Броварах автівка збила чоловіка, який переходив дорогу поза «зеброю» – ФОТО

image
8 Червня 2019, 13:12
Поділитися:

У ніч із 7 на 8 червня легковик «Шевроле Авео» наїхав на пішохода. Постраждалий переходив бульв. Незалежності неподалік Броварського професійного ліцею поза наземним переходом. Зі слів медиків, чоловік отримав травми середньої тяжкості. Про це розповідають свідки події, посилаючись на слова працівників екстреної медичної допомоги.

Як розповіли свідки події, аварія сталася вчора орієнтовно о 23:30–0:00. Чоловік старшого віку переходив бульвар Незалежності у забороненому для цього місці. На нього наїхала автівка «Шевроле Авео».

Зі слів свідків, велосипед не має стосунку до ДТП. Він належить чоловіку, який зупинився допомогти постраждалому вже після аварії

Після ДТП на місце подій прибула карета екстреної медичної допомоги та поліція. Бригада «швидкої» надала першу медичну допомогу та шпиталізувала потерпілого. Зі слів працівників екстреної служби, чоловік отримав травми середньої тяжкості. Тим часом працівники поліції оформили ДТП.

Нагадаємо, у ніч на 2 червня у Старому місті по вул. Київській легковик «Fiat Dolbo» збив 19-річну дівчину. Наїзд стався так само поза пішохідним переходом. Дівчина отримала важкі травми, зокрема два переломи гомілки, та була шпиталізована до броварської лікарні.

Фото – Микола Кожемяко

Джерело: Трибуна Бровари