Внаслідок ворожого удару на Київщині пошкоджено гуртожиток, приватні будинки магази та понад 20 автомобілів

image
6 Червня 2023, 11:03
Поділитися:

6 червня 2023 г. 11:02

В ніч з 5 на 6 червня російські окупанти завдали ракетного по Київщині. Внаслідок ворожого удару пошкоджено гуртожиток, 8 приватних будинків, офісні приміщення, магазин, гаражі та 27 автомобілів.

Про це KВ стало відомо з повідомлення в телегра-каналі очільника Націполіції в Київській області Андрія Нєбитова.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Внаслідок ворожого удару пошкоджено гуртожиток та понад 20 автомобілів в одному із районів області. Сталось також займання одного із торговельних об’єктів. Пожежу своєчасно ліквідували. Потерпілі відсутні”, – повідомив Нєбитов.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Андрій Нєбитов нагадав, що в разі виявлення уламків ракет чи дронів, не чіпати вибухонебезпечні предмети руками та повідомляти у екстрені служби.

Також як повідомили в КОВА, є пошкодження 1 багатоквартирного будинку, 8 приватних, декількох офісних будівель, магазину.

“Постраждала й будівля одного з медичних закладів області. На щастя, обійшлося без жертв. Пацієнти та медичний персонал перебували в укритті. Крім того, відомо про пошкодження кількох гаражів та 27 приватних автомобілів. В результаті нічної атаки також постраждали лінії електромереж. Займання лісової та трав’яної підстилки – ліквідовані”, – повідомили в КОВА.

Нагадаємо, в ніч з 5 на 6 червня червня ворог здійснив черговий повітряний напад на Київ із застосуванням стратегічних бомбардувальників Ту-95МС з району Каспію крилатими ракетами типу Х-101/555. За попередньою інформацією в повітряному просторі над Києвом та навколо Києва силами та засобами протиповітряної оборони були виявлені і знищені понад 20 повітряних цілей.

Читайте: В небі над Києвом силами ППО було знищено більше 20 повітряних цілей

Фото: телеграм-канал Андрія Нєбитова

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона