Внаслідок ворожого обстрілу Одещини загинула людина

Внаслідок ворожого обстрілу Одещини загинула людина
6 Вересня 2023, 10:54
Поділитися:

6 вересня 2023 г. 10:46

У ніч на 6 вересня ворог атакував Ізмаїльський район Одещини ударними безпілотниками Одещину. На жаль, загинув співробітник агропідприємства, який отримав важкі поранення. Також у кількох населених пунктах зафіксовані руйнування та пожежі.

Про це KВ стало відомо з повідомлення в телеграм-каналі голови Одеської ОВА Олега Кіпера.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Протягом майже трьох годин російські терористи атакували Ізмаїльський район Одещини ударними безпілотниками. На жаль, одна людина загинула. Співробітник агропідприємства, який отримав важкі поранення, помер у лікарні. Щирі співчуття рідним та близьким”, – повідомив Кіпер.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Голова ОВА додав, що у кількох населених пунктах зафіксовані руйнування та пожежі. Пошкоджено об’єкти припортової та сільськогосподарської інфраструктури: елеватори, адміністративні будівлі, агропідприємства.

Нагадаємо, у ніч на 6 вересня ворог атакував Київ та область крилатими й балістичними ракетами. Силами ППО знищено всі ворожі цілі. На Київщині уламки ракет впали у Фастівському та Бучанському районах, виникла пожежа на території супермаркету. Падіння уламків зафіксовано поблизу залізничної колі, рух потягів не зупиняли. Також пошкоджено медзаклад та відділок поліції. Попередньо обійшлося без жертв.

Читайте: На підльоті до Києва вночі було знищено всі ракети, на Київщині від падіння уламків загорілося підприємство

Фото: УНН

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона