Внаслідок ракетного обстрілу Київщини постраждало 15 осіб, – ФОТО, ВІДЕО

image
28 Липня 2022, 15:11
Поділитися:

Сьогодні, зранку 28 липня, російська армія завдала ракетного удару по Київській області. Відомо, що внаслідок ракетного обстрілу у регіоні постраждало 15 осіб.

Про це повідомив начальник ГУ Нацполіції Київської області Андрій Нєбитов.

Ми маємо Telegram-канал “Головні новини Києва – 44.ua”. Ще не підписані? Тоді долучайтесь та читайте, щоб не пропустити важливі та актуальні новини Києва, області та України.

Внслідок ворожих обстрілів на Київщині постраждало 15 осібВнслідок ворожих обстрілів на Київщині постраждало 15 осіб

15 постраждалих унаслідок ракетного обстрілу в Київській області. Наразі маємо таку цифру. Водночас завдяки своєчасному реагуванню на сигнал тривоги вдалося уникнути важчих наслідків, – повідомив голова Нацполіції області Нєбитов.

Внслідок ворожих обстрілів на Київщині постраждало 15 осіб, Андрій Нєбитов/Telegram

Внслідок ворожих обстрілів на Київщині постраждало 15 осіб, Андрій Нєбитов/Telegram

Також Андрій Нєбитов додав, що залишки ще однієї ракети окупантів поліцейські виявили в лісосмузі також у районі Вишгороду і, на щастя, тут ніхто не постраждав.

Як ми повідомляли раніше з покликанням посиланням на голову Київської ОВА Олексія Кулебу, російські окупанти 28 липня, у четвер, завдали масованого ракетного удару по Київській області, у Вишгородському районі підтверджено п’ять прильотів ворожих ракет, ще дві були збиті силами ППО. За його словами, постраждали п’ятеро цивільних осіб, також було пошкоджено об’єкти військової інфраструктури.

Пізніше ми розповідали, що заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу Збройних сил України Олексій Громов повідомив, що армія рф завдала ударів по військовій частині в Лютежі Київської області та Гончарівському на Чернігівщині, внаслідок чого є втрати в особовому складі української армії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua