Внаслідок падіння уламків ворожих дронів пошкоджено адмінбудівлю у Києві і приватний будинок у Вишневому (фото)

image
14 Грудня 2022, 09:57
Поділитися:

14 грудня 2022 г. 09:52

Сьогодні, 14 грудня, вранці ворог атакував Україну дронами-камікадзе. Силами ППО було збито щонайменше 13 дронів. Уламки сбитого дрона влучили в адмінбудівлю у Шевченківському районі столиці. У місті Вишневе пошкоджень зазнав приватний будинок.

Про це KВ дізналась з повідомлень заступника керівника Офісу президента Кирила Тимошенка, Київської міської військової адміністрації (КМВА) та ГУ ДСНС у Києві.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Як повідомив заступник керівника Офісу президента, внаслідок ранкової атаки на Київ та область в столиці були пошкоджені адмінбудівлі, у місті Вишневе – приватний будинок.

Начальник КМВА Сергій Попко повідомив, що у Шевченківському районі столиці уламки від збитих дронів влучили в одну адмінбудівлю та ще 4 житлові будівлі зазнали незначних ушкоджень.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Як повідомила пресслужба ГУ ДСНС у Києві, о 6:40 до оперативно-координаційного центру ДСНС надходили повідомлення про вибух у Шевченківському районі столиці.

По прибуттю на місце виклика рятувальники встановили, що внаслідок падіння уламків ворожого дрону, сталося пошкодження даху та віконних блоків 2-х поверхової адміністративної будівлі без послідуючого горіння.

На щастя, люди не постраждали.

Нагадаємо, зранку 14 грудня рашисти атакували Україну дронами-камікадзе. Станом на 8:55 сили ППО в районі Києва сбили 13 ворожих дронів.

Читайте: Зранку сили ППО в районі Києва сбили 13 ворожих дронів-камікадзе

Фото: Кирило Тимошенко, ГУ ДСНС у Києві.

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона