Внаслідок атаки безпілотними літальними апаратами Нікополя загинув місцевий житель

image
14 Листопада 2023, 13:05
Поділитися:

14 листопада 2023 г. 13:05

Сьогодні, 14 листопада, збройні сили рф атакували безпілотними літальними апаратами м. Нікополь Дніпропетровської області внаслідок чого загинув місцевий мешканець та ще один чоловік отримав осколкові поранення. Прокуратура розпочала розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством.

Про це KВ стало відомо з повідомлення пресслужби ОФісу генерального прокурора.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“За процесуального керівництва прокурорів Дніпропетровської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України)”, – повідомляють в прокуратурі.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначається, що вранці 14 листопада збройні сили рф атакували безпілотними літальними апаратами м. Нікополь Дніпропетровської області. Загинув місцевий мешканець, ще один чоловік отримав осколкові поранення. Пошкоджень зазнали приватні будинки, автомобілі, лінії електропередач.

“Прокурори вживають всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил рф”, – додають в прокуратурі.

Нагадаємо, вчора, 13 листопада, опівдні росіяни в передмісті Херсона обстріляли з артилерії авто, в якому дівчинка та її рідні поверталися з медогляду. Внаслідок влучання ворожого снаряду автівка загорілася. Мати дитини у важкому стані перебуває у лікарні, а чоловік загинув на місці. Також травм отримала двомісячна дитина.

Читайте: На Херсонщині ворог обстріляв автівку, в якій знаходилася двомісячна дитина

Фото: Офіс генерального прокурора

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона