Власникам пошкоджених через напад росії ресторанів та готелів у Києві компенсують збитки

image
28 Січня 2023, 12:17
Поділитися:

Власники готелів, ресторанів та інших закладів туристичного призначення Києва, які зазнали пошкоджень через збройну агресію рф, можуть отримати кошти на відновлення.

Про це повідомила пресслужба Київської міської державної адміністрації.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Долучайтесь та читайте новини Києва, області та України.

Зазначається, що допомогою можуть скористатися фізичні та юридичні особи всіх форм власності, заклади яких постраждали під час війни. Фінансування відбуватиметься з Фонду відновлення зруйнованого майна та інфраструктури.

Державне агентство розвитку туризму просить розгорнуто заповнити google-форму щодо наявних руйнувань. На кожен об’єкт анкету треба заповнювати окремо.

Подати заявку можна до 1 лютого 2023 року за посиланням.

Ми писали раніше про те, що у Києві завершили роботи з відновлення 11 із 17 житлових багатоповерхових будинків, які минулого року зазнали найбільших пошкоджень внаслідок російських обстрілів.

Також розповідали, що на Київщині у межах проєкту будуть відремонтовані 18 багатоповерхівок у найбільш постраждалих громадах регіону. Це 7 домівок в Ірпені, 4 – в Бородянці, 4 – в Дмитрівській громаді та 3 в Гостомелі. Відбудують житло завдяки донатам на платформу UNITED24.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua