Вхід до міськради Броварів тепер лише по пропускам

image
23 Березня 2019, 14:51
Поділитися:

Виконком затвердив нові Правила перебування в адміністративних будівлях Броварської міської ради (вул. Гагаріна, 15 та 18). Тепер потрапити на прийом до чиновників можна лише у робочий час, через головний вхід, з документом, підтверджуючим вашу особу та по запису.

Метою затвердження такого рішення, згідно із преамбулою документа, є:

– забезпечення належної роботи Броварської міської ради та її виконавчого комітету;

– збереження матеріальних цінностей;

– автоматизація системи контролю обліку перебування посадових осіб на робочих місцях;

– запобігання проявам корупції.

Керуючий справами виконкому Костянтин Кузнєцов наголосив, що створення Прозорого офісу як центру прийому громадян та надання їм широкого спектру адміністративних послуг, мало за мету зменшити корупційні ризики для чиновників та зробити усе можливе для зручності відвідувачів виконкому. Також він запевнив, що у разі виникнення спірних питань, правила перебування у адмінбудівлях доопрацюють, але їх прийняття неминуче, позаяк це питання безпеки як для співробітників, так і відвідувачів офіційних установ.

Тож якщо ви плануєте відвідати адмінбудівлі БМР за адресами вул. Гагаріна, 15 та 18 (крім «Прозорого офісу»), не забудьтедокумент, що посвідчує вашу особу. А якщо зустріч чинараду призначено на конкретну годину, вартопередбачитидодатковий час на реєстрацію у чергового виконкому.І пам’ятайте: вхід у будівлю – з центрального входу, а не з боку паркувального майданчика міської ради.

Трибуна Бровари

Читайте також: «Весняний двомісячник благоустрію»: час причепурити наше місто

Джерело: Новости Броварів