Вхід до деяких станцій метро обмежуватимуть у години пік, – Кличко | Трибуна

image
27 Травня 2020, 18:24
Поділитися:

У години пік у столичній підземці можуть обмежувати на вхід деякі станції. Таких заходів уживатимуть, щоб не створювати великого скупчення людей. Про це під час сьогоднішнього брифінгу повідомив Віталій Кличко, київський міський голова.

«У метро, в час пік, щоб не створювати великого скупчення людей, тимчасово будуть обмежувати вхід на деякі станції. Треба буде трохи зачекати біля входу, дотримуючись дистанції і в масці», – зазначив Віталій Кличко у своєму щоденному відозверненні.

Слід зазначити, що Віталій Кличко не уточнює, які саме станції закриватимуть. Водночас численні докарантинні дослідження показують, що станція «Лісова» протягом принаймні останніх кількох років є однією із найнавантаженіших у Києві.

Як зазначають свідки, у порівнянні з першим днем відкриття підземки, метро поступово нарощує пасажиропотік. Це сьогодні підтвердив і міський голова, наголосивши на необхідності дотримуватися правил безпеки в транспорті – соціального дистанціонування, носіння маски.

Водночас Віталій Кличко відзначив позитивні моменти в подоланні пандемії COVID-19 у столиці: число нових випадків за добу тепер менше, ніж кількість пацієнтів, які одужали. Міський голова оголосив про відкриття торговельних центрів із 30 травня.

Фото – Олег Тоцький

Читайте також:

Метро в Києві відкрилось: які нові правила для пасажирів22 травня Київ запускає весь наземний транспорт, метро – з 25 травня. ВІДЕОЗа новими правилами: 26 травня відновили роботу маршрути «Бровари-Київ». ВІДЕО

Post Views: 141

Джерело: Трибуна – Бровари