ВК “Маковище” фінішує – Макарів Діловий

image
10 Травня 2021, 12:50
Поділитися:

Маковищанці завершили виступи в Столичній лізі сезону 2020/2021 року

Суворі обмежувальні заходи спричинили одразу кілька тривалих пауз в розіграші Столичної ліги. Останній із них відклав вирішальний матч за вихід до другої частини плей-аут між “ККЛП-Метеор” та ВК “Маковище” майже на місяць (нагадаємо, що перший матч в серії до двох перемог з рахунком 3:1 виграв “Метеор”, а в другому “Маковище” взяло переконливий реванш 3:0). Третя зустріч мала вирішити, хто надалі поведе боротьбу за підсумкове 5-те місце в четвертому дивізіоні.

Команди розпочали матч досить рівно, і до середини першої партії не відпускали одна одну більше, ніж на 2 очки. Але в середині маковищанці змогли відірватися від суперника. Цього вистачило, аби перемогти у першій партії – 23:25.
А от друга та третя партія була за “ККЛП-Метеор” : у “Маковища” мало що виходило, а травма Владислава Кравчука змусила вийти на майданчик головного тренера команди Олега Живагу. У підсумку 25:12 та 25:17 на користь “Метеора”, які повели за партіями 2:1.
А далі маковищанці проявили свій характер, зрівнявши рахунок у матчі. Після двох поспіль програних партій це здавалося не можливим, однак четверта партія була за “Маковищем” – 19:25. Могли наші земляки зачепитися і за перемогу у матчі, однак вирішальну п’яту партію розпочали вкрай невдало – з 4-0, і в підсумку так і поступилися на ті ж чотири очки – 15:11.

Таким чином ВК “Маковище” завершує виступи в Столичній лізі 2020/2021. Однак гравці оптимізму не втрачають, і говорять про те, що в наступному сезоні знову спробують свої сили у цьому турнірі.

Джерело: Макарів Діловий