Військовослужбовцем, який допоміг поліцейським в столиці затримати викрадача жінки, виявився командир роти з ТрО Києва

image
7 Жовтня 2022, 10:24
Поділитися:

7 жовтня 2022 г. 10:22

Командир роти 204 окремого батальйону 241 окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ в Києві (204 ОБ 241 ОБрТрО ЗСУ) Павло Марков (на фото) виявився тим самим військовослужбовцем, який допоміг столичним поліцейським затримати киянина, що намагався викрасти дружину свого знайомого.

Про це KВ повідомило джерело в ТрО Києва.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Нагадаємо, як писала KВ, інцидент трапився 5 жовтня біля моста Патона (Печерський район Києва). Командир роти 204 окремого батальйону ТрО Києва Павло Марков, проїжджаючи на своєму авто, помітив, як чоловік намагається заштовхати в машину жінку зі зв’язаними руками.

Павло Марков перерізав власним авто дорогу зловмиснику. Той здав назад і збирався втекти, але офіцер продемонстрував табельну зброю й зупинив викрадача, після чого викликав поліцію.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Поліцейські встановили, що 55-річний киянин вирішив викрасти дружину свого товариша, який нібито заборгував йому майже 7 тис. доларів. Він перестрів 43-річну жінку біля її будинку та силою заштовхав до автомобіля. Далі викрадач зв’язав жінці руки та заклеїв рот скотчем і погрожуючи зброєю повіз у невідомому напрямку. Коли кривдник на кілька хвилин зупинився на узбіччі, потерпіла вийшла з машини та в цей момент її побачив військовий. В автомобілі чоловіка поліцейські виявили та вилучили пістолет із набоями та направили його на експертизу.

241 ОБрТрО – кадроване формування Сил ТрО ЗСУ в Києві, яке перебуває у складі Регіонального управління “Північ” Сил ТрО. 204 окремий батальйон ТрО Києва представляє Голосіївський район столиці.

Читайте: Ціна питання 7 тисяч доларів: у Києві чоловік за борг товариша викрав його дружину (фото)

Фото: Facebook Павла Маркова, колаж KВ

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона