Вітання голови Київської ОДА Василя Володіна з Днем Гідності та Свободи

image
21 Листопада 2020, 08:32
Поділитися:

Шановні жителі Київщини!

Сьогодні, 21 листопада, в Україні відзначають День Гідності та Свободи. Це символічна та важлива дата для всіх українців, яким небайдуже, що буде завтра, іякі готові боротись за цілісність і незалежність нашої держави.

Ми знаємо, що саме цього дня в 2013 році розпочалась Революція Гідності. Так, ми відстояли наші гідність і свободу. Так, ми показали, що це ті нерушимі цінності, на які ніхто не вправі посягати. Проте ціна цієї боротьби була дуже високою. Загинули люди. Тож закликаю вас згадати про ті трагічні події та вшануватипам’ять загиблих Героїв Небесної Сотні.

Зараз ми маємо продовжувати справу, за яку наші героївіддали своє життя. Ми маємо рухатись європейськимшляхом, щоб розвивати країну. У нас є значний потенціал. Головне – вірити в наші сили й памятати, що ми вільні творити майбутнє.

Ми спроможні перемагати. Насправді, робимо це щодня – у економіці, спорті, агрогалузі та інших сферах. Ми завойовуємо призові місця, виробляємо якісну продукцію, підкорюємо нові ринки. Це ті важливі кроки, які рухають нас уперед. Тож закликаю спільно розвивати Київщину, адже все – тільки в наших руках!

З повагою

голова Київської облдержадміністрації                                                Василь Володін



Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація