Віталій Кличко вручив подяки рятувальникам

image
17 Вересня 2020, 12:29
Поділитися:

Мер Києва Віталій Кличко вручив столичним рятувальникам подяки Київського міського голови. Усього нагородили 8 рятувальників. Зокрема і тих, які працювали на ліквідації надзвичайної ситуації в будинку на Позняках, на вулиці Соломії Крушельницької, де стався вибух.

Про це повідомили в пресслужбі КМДА.

– Сьогодні Україна святкує День рятувальника. Безпека міста, особливо багатомільйонної столиці, – це пріоритет і ключове завдання для міської влади. Зношеність мереж та обладнання, пожежі, підтоплення, завали – це далеко не увесь перелік загроз, із якими щодня працюють столичні рятувальники, – сказав Віталій Кличко.

Він зауважив, що на варті безпеки Києва сьогодні – понад 3 100 рятувальників. Тільки з початку цього року київські рятувальники ліквідували майже 7 тисяч надзвичайних ситуацій – це сотні врятованих життів.

– Місто знаходить можливості, аби щороку поліпшувати умови роботи рятувальників. Оснащувати їх новою технікою та спорядженням. За останні роки парк техніки та спорядження збільшився та оновився. За рахунок бюджету міста й держави та в рамках партнерської допомоги київські рятувальники отримали 24 одиниці техніки, понад 200 одиниць спеціального спорядження, зокрема, комплекти бойового одягу та дихальні апарати. Місто і надалі підтримуватиме наших рятувальників і надаватиме необхідні ресурси. Бо ми розуміємо, наскільки небезпечною та напруженою є ваша робота! Дякую за вашу місію, дякую за вашу працю і відданість професії! – наголосив Віталій Кличко.

Нагадаємо, у столиці провели масштабні навчання.

Наталка Марків, фото пресслужба КМДА

Важливі новини та перевірена інформація в Telegram і Facebook.

Джерело: Вечірній Київ