Віталій Кличко привітав українців з Новим Роком і Різдвом: 2023-ий буде роком Перемоги України! (відео)

image
30 Грудня 2022, 20:22
Поділитися:

30 грудня 2022 г. 19:46

Мер Києва Віталій Кличко привітав українців з прийдешніми святами – Новим роком і Різдвом Христовим. І підкреслив, що наступний рік буде роком Перемоги України.

Про це KВ дізналась з повідомлення пресслужби Київської міської державної адміністрації (КМДА).

Підписуйтесь на “КиївВладу”

У відео, яке мер столиці оприлюднив на свої сторінках у соціальних мережах, показано, як жив і працював Київ у 2022 році, зокрема, в умовах відключення електроенергії. Також у ролику можна побачити знакові об’єкти міста – площу біля Михайлівського Золотоверхого собору, де виставлена розбита російська військова техніка, пам’ятник малюкам-засновникам Києва на Поштовій площі, Ялинку незламності на Софійській площі, Володимирську гірку, пішохідно-велосипедний міст, що став одним із нових символів незламності Києва та України.

“За цей рік трагічних потрясінь ми стали сильнішими і добрішими. Відкрили в собі такі можливості, про які й подумати не могли. Ми зрозуміли, що для нас означає наша країна, наш дім, наші родини і друзі. У ці святкові дні ми особливо вдячні нашим захисникам, які зараз далеко від своїх домівок і рідних захищають нашу свободу і наші життя. Ми вдячні своїм близьким за підтримку й тепло. Ми віримо в нашу армію, в наших героїчних воїнів, що наближають справедливу Перемогу. Віримо в свою країну і в свої сили. Вистояти – це не впасти! Я бажаю всім стійкості і добра. А воно завжди перемагає! І 2023 буде роком Перемоги України! З Новим роком та Різдвом Христовим!”, – написав Віталій Кличко.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Нагадаємо, міська влада закликає мешканців та гостей столиці дотримуватись заходів безпеки під час новорічно-різдвяних свят, аби не наражати на небезпеку себе та інших містян. Зокрема, необхідно неухильно дотримуватися комендантської години, яка триває із 23:00 до 5:00. У цей час заборонено перебувати на вулиці та в інших громадських місцях.

Читайте: Столична влада нагадала про обов’язкове дотримання комендантської години та заборону піротехніки під час новорічно-різдвяних свят

Фото: пресслужба КМДА.

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона