Віталій Кличко: На Подільсько-Воскресенському мостовому переході розпочали встановлювати ще три великі металоконструкції

image
30 Жовтня 2020, 19:04
Поділитися:

30 октября 2020 г. 18:44

Будівельники розпочали встановлювати три великі металоконструкції Подільсько-Воскресенського мостового переходу, що стануть основою перегону мосту від вулиці Набережно-Хрещатицької.

Про це KV стало відомо з повідомлення пресслужби Київської міськдержадміністрації (КМДА).

“В активній фазі будівництво Подільсько-Воскресенського мостового переходу. Там розпочали процес встановлення трьох великих металоконструкцій, що стануть основою перегону мосту з вулиці Набережно-Хрещатицької. Дві конструкції вагою понад 450 тонн. І одна – 169 тонн. Спочатку їх встановлюють на плавучий понтон, оснащений супердомкратами. Це доволі тривалий і ювелірний процес. Потім на понтоні конструкції сплавляють до опор мосту і встановлюють у проектне положення. На сьогодні перша конструкція виведена в прогін. І її монтують на постійні опори”, – підкреслив мер Києва Віталій Кличко під час онлайн-брифінгу в прямому включенні з дому, де перебуває на самоізоляції через захворювання на коронавірус.

в Телеграм

Також до кінця цього тижня Подільсько-Воскресенський міст підсвітять іще яскравіше. Вже будуть освітлені і ванти, що тримають арочну конструкцію, і нижній ярус мосту, де пройде метро на Троєщину.

Читайте:Віталій Кличко показав, як триває будівництво Подільсько-Воскресенського мостового переходу (відео)

Фото: скріншот з відео

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона