Вітаємо працівників нафто-газової промисловості

image
11 Вересня 2020, 12:35
Поділитися:

Головна  /  Вітаємо працівників нафто-газової промисловості

|  11. 09. 2020

Свято День нафтовика і газовика, а також працівників нафтопереробної промисловості в Україні відзначають у другу неділю вересня,  враховуючи досить значний внесок працівників та трудових колективів нафтовидобувної та газової галузі, нелегку працю геологів і буровиків, розробників та будівельників, технологів і транспортників, а також усіх, хто пов’язав свою трудову діяльність з видобутком, обробкою і постачанням нафти і газу. 

За вже сформованими традиціями українські нафтовики і газовики завжди прагнуть дотримуватися високого професіоналізма та компетентністі у своїй нелегкій праці.

Сьогодні, 11 вересня, Білоцерківський міський голова Геннадій Дикий особисто привітав працівників Білоцерківської філії ПАТ «Київоблгаз» та очільника філії Ігоря Савєльєва з професійним святом, а також вручив грамоти від Білоцерківської міської ради кращим працівникам підприємства.

«Ваша робота інколи не помітна звичайним мешканцям, але всі ми усвідомлюємо, що без вашого професіоналізму ми б не змогли уникнути критичних ситуацій. Завдяки вам останні п’ять років ми не мали таких проблем, як припинення постачання газу, особливо у зимовий період. Ми вдячні вам та щиро бажаємо успіху і процвітання!», – звернувся до газовиків Геннадій Анатолійович.

На заході також були присутні голова Білоцерківської державної районної адміністрації Людмила Мерзлюк та депутат Білоцерківської міської ради Андрій Король.

Фотогалерея

Джерело: Біла Церква – офіційний сайт