Вітаємо переможців змагань!

image
6 Червня 2019, 16:41
Поділитися:

Бійці полку поліції особливого призначення вибороли золотий кубок
Сьогодні у Броварах вперше за останні 5 років відбулися змагання з легкоатлетичного кросу серед поліцейських. На біговій доріжці зустрілися 80 чоловіків та жінок – працівники структурних, територіальних та відокремлених підрозділів поліції столичної області.
Спортивні заходи для поліцейських організували відділ професійної підготовки Управління кадрового забезпечення поліції Київщини спільно з фізкультурно-спортивним товариством «Динамо».
Відстань у тисячу метрів бігли жінки та чоловіки. А велику дистанцію довжиною у 3 км борола сильна стать. Учасники змагались у командному складі та індивідуально.
На стадіоні вирували справжній «динамівський» азарт та емоції, кожен поліцейський щосили старався прийти першим на фініш.
У командних змаганнях золотий кубок отримали бійці полку поліції особливого призначення.
Долі секунди їм поступилися і зайняли друге місце працівники Білоцерківського відділу поліції.
Бронзовий кубок отримали бігуни з Таращанського відділення поліції.
Кожен переможець отримав нагороду. Команди отримали кубки та грамоти. Переможцям в індивідуальних забігах організатори вручили грамоти та медалі.
Такі спортивно-масові заходи будуть проводитися і надалі для підвищення рівня професійної підготовки та популяризації прикладних видів спорту.