Вітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «Worldskills Ukraine-2020»

image
19 Жовтня 2020, 14:20
Поділитися:

13 жовтня 2020 року в режимі онлайн відбулося нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «World SkillsUkraine 2020», у фіналі якого представники різних регіонів України змагалися за 9 компетенціями.

Серед переможців – 2 представники Київщини.

У компетенції «кладка цегли» найкраще та найшвидше виконав конкурсне завдання і виборов І місце Семен Прозоровськийвипускник Державного професійно-технічного навчального закладу «Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу»,  який у 2020 році отримав диплом кваліфікованого робітника за інтегрованою професією «муляр; лицювальник-плиточник». Такий успіх – результат того, що Семен володіє теоретичними знаннями і практичними вміннями, у своїй роботі чітко дотримується технологічної послідовності та застосовує інновації, які з’явилися в будівельній галузі.  

Висловлюємо щиру вдячність Вініченко Ніні Андріївні та Кучерявому Миколі Івановичу – майстрам виробничого навчання Білоцерківського вищого професійного училища будівництва та сервісу, які навчали хлопця. 

Приємно зазначити, що  Семен Прозоровськийне зупинився на досягнутому, а продовжує поглиблювати свої знання у Ржищівськомубудівельному технікумі.

 У компетенції «обслуговування важкої техніки» переможцем став  Андрій Дорошенко  – майстер виробничого навчання Державного навчального закладу «Катюжанське вище професійне училище» . Андрій Петрович працює в закладі з 2019 року, передає свої навички та вміння молоді і постійно та цілеспрямовано підвищує свій професійний рівень. За інформацією організаторів, він буде представляти Україну на міжнародному конкурсі професійної майстерності, який відбудеться у  Франції.

І ще одна приємна новина: Київська область посіла в конкурсі ІІ місце серед усіх регіонів України за кількістю здобутих перемог та призових місць.

Бажаємо переможцям та призерам нових звершень і сподіваємося на нові досягнення в майбутньому!



Джерело:
Новини – Київська обласна державна адміністрація