Вісник Кагарличчини — Злодії поцупили протитанкові “їжаки”

image
14 Червня 2022, 15:26
Поділитися:

По трасі Кагарлик-Ржищів, неподалік повороту на село Демівщина, невідомі вкрали вісім протитанкових «їжаків». Правоохоронці розшукують злодіїв та просять можливих свідків крадіжки надати інформацію, повідомляє Кагарлик.Сіті.

Після проведення оптимізації кількості блок-постів загороджувальні конструкції, які раніше розміщувалися на дорогах, переміщено на обочини. Так сталося і з оборонними спорудами неподалік повороту на село Демівщину на автодорозі, яка веде із Кагарлика до Ржищева.

Вісім протитанкових «їжаків», виготовлених зі швелерів, розмістили на обочині, щоб у разі потреби оперативно повернути їх на проїжджу частину.

Втім, нечисті на руку особи забули, що в країні введено воєнний стан та вирішили, що їхня потреба в металі більша, ніж потреба в обороні від ворога держави в цілому і Кагарлицької громади зокрема. Тож поцупили конструкції та відвезли їх в невідомому напрямку.

Кагарлицька міська рада та кагарлицькі поліцейські просять жителів громади допомогти у виявленні злодіїв. Якщо ви, можливо, стали свідками крадіжки або, проїжджаючи повз місце розташування «їжаків», бачили щось підозріле неподалік, повідомте за телефонами 102 (поліція), (04573) 6-12-10, 6-09-81, 6-09-83 (приймальні Кагарлицької міськради).

Джерело: Вісник Кагарличчини — Головна