Вісник Кагарличчини — Завершено ремонт передопераційного блоку хірургічного відділення

image
13 Травня 2024, 17:12
Поділитися:

У Кагарлицькій багатопрофільній лікарні завершилися ремонтні роботи передопераційного блоку хірургічного відділення. Це стало можливим завдяки співпраці між медичним закладом та міською владою.

– Завдяки коштам із міського бюджету ми змогли суттєво покращити умови перебування та лікування пацієнтів, а також створити комфортні умови роботи для нашого висококваліфікованого персоналу у хірургічному відділенні, – розповідає директор Кагарлицької БПЛ Вікторія Костенко. – Навіть не всі кластерні лікарні можуть похизуватися таким рівнем сервісу, комфорту та якістю обслуговування, який є у нашому хірургічному відділенні. Загалом на ремонт переодпераційного блоку Кагарлицька міська рада виділила 395 тисяч гривень, за що ми їм щиро вдячні. За ці гроші ми придбали будматеріали, оплатили роботу майстрів, закупили лінолеум.

Дійсно, оновлений переопераційний блок хірургії суттєво змінився і вражає своєю чистотою. Тут все продумано до дрібниць, щоб мати максимальну безпеку та комфорт під час проведення операцій.

Окрім коштів з міського бюд­жету, до оновлення хірургічного відділення долучилися й місцеві спонсори. Зокрема, підприємство «Мойдодир» подарувало відділенню шафи для зберігання хірургічних інструментів. Також кілька нових шаф для передопераційного блоку було придбано за кошти, зароблені медзакладом.

– Хірургічне відділення нашої лікарні за останній час суттєво змінилося. У нас працює молодий перспективний колектив, який надає послуги високого рівня. Все більше пацієнтів, в тому числі з сусідніх громад, звертається до нас за медичною допомогою. Тільки лапароскопічних операцій із початку року було проведено 50, що є кращим показником навіть за деякі кластерні лікарні, – наголошує Вікторія Костенко.

Нагадаємо, що в минулому році було завершено масштабний ремонт операційних хірургічного відділення Кагарлицької лікарні та придбано нове обладнання, необхідне для ефективної роботи лікарів.

Джерело: Вісник Кагарличчини — Головна