Вісник Кагарличчини — Затверджено план роботи на друге півріччя

image
18 Липня 2019, 17:52
Поділитися:

У четвер, 11 липня, відбулася сорок четверта сесія районної ради сьомого скликання.

Її голова Іван Семцов інформував присутніх про виконання запиту депутата Івана Лисого на попередніх сесіях щодо ремону медамбулаторії та облаштування житла для лікаря у селі Мирівка. Насправді село згідно з графіком обслуговує лікар із ЦРЛ, а інші медпрацівники закладу є місцевими жителями і не потребують житла.

В.о.голови райдержадміністрації Світлана Синюк додала, що амбулаторія потребує тільки косметичного ремонту (заміна вікон) і він буде проведений за благодійні та бюджетні кошти села.

Депутат Іван Лисий зробив новий запит на адресу РДА, зокрема, про виділення матеріальної допомоги на ремонт житла учаснику АТО Вік­тору Майоренку із Кагарлика.

Як повідомив голова міста Олександр Панюта, заява із подібним зверненням надійшла від бійця і до міської ради. Вирішено надати йому грошову допомогу для придбання будівельних матеріалів після затвердження даного рішення сесією міської ради.

В.о. голови РДА Світлана Синюк проінформувала, що подібну заяву Віктор Майоренко може адресувати і в райдержадміністрацію для одержання певної допомоги.

Депутат Петро Бурий у черговий раз порушив питання щодо петицій. Зокрема, про розміщення на сайті районної ради результатів поіменного голосування щодо цього. Дана інформація буде розміщена, запевнив його голова ради.

Далі сесія перейшла до розгляду порядку денного.

Про внесення змін у рішення тридцять дев’ятої сесії районної ради від 21.12.2018 №347-39 (ІІ)-VII “Про районний бюджет Кагарлицького району на 2019 рік” та додатків до нього інформувала начальник управління фінансів райдержадміністрації Наталія Перевера.

Рішенням сесії затверджено запропоновані зміни.

Голова районної ради Іван Семцов доповідав про план роботи Кагарлицької районної ради на друге півріччя цього року, який також затверджено рішенням сесії.

Наступним питанням порядку денного сесії значилося “Про внесення змін у рішення сесії райради від 07.07.2015 №639-49-VI “Про погодження отримання спецільних дозволів на користування надрами з метою геологічного вивчення та видобування корисних копалин місцевого значення ТОВ “Дніпровські піски”. Як проінформував голова постійної комісії райради з питань агропромислового комплексу та земельних відносин Олександр Широкоступ, воно знімається з розгляду сесії через відсутність представника ТОВ та кворуму на засіданні комісії. Буде розглянуто на наступній сесії.

Про внесення змін у рішення сесії райради від 18.02.2016 №056-06-VII “Про положення “Почесний громадянин Кагарлицького району” доповідав голова райради Іван Семцов.

Рішенням сесії внесено зміни у підпункт 6.3. пункту 6 “Виплата почесним громадянам району грошової винагороди”. Відтепер її виплата здійснюється за особистою заявою осіб, удостоєних звання. При відсутності такої заяви виплата допомоги не проводиться.

Джерело: Вісник Кагарличчини — Головна