Вісник Кагарличчини — За чистоту рідного міста

image
21 Березня 2019, 15:35
Поділитися:

Весняний двомісячник благоустрою стартував, але ще задовго до його початку – власне, цілий рік – про наведення порядку дбають комунальні служби міста, серед яких  і КП «Міськрембудсервіс».  Нині заходи з благоустрою активізувалися, і рук докласти є до чого.  Одним із першочергових завдань є прибирання прибордюрного  засмічення.

Серед найактивніших учасників боротьби за благоустрій рідного міста – працівники адміністрації парку-пам’ятки «Кагарлицький».  Вони турбуються не лише про чистоту перлини Кагарлика, а й міських скверів, площ, тротуарів, клумб і численних зелених зон, які ось-ось оживуть під весняним сонечком.

Зростає число учасників двомісячника благоустрою в нашому місті: біля офісів, на території установ та організацій і на прилеглих ділянках кипить дружна робота. До загальноміського традиційного двомісячника активно долучаються загальноосвітні заклади.

Організовано і дружно вийшли минулого четверга на суботник службовці адміністративного будинку: зібрано десятки мішків із рештками торішньої рослинності та сміттям, що накопичилося за зиму.

А минулої суботи, попри штормове попередження, разом із працівниками адміністрації парку-пам’ятки  садово-паркового мистецтва загальнодержавного значення «Кагарлицький» на благоустрій перлини міста вийшли службовці міської ради на чолі з її керівництвом. До настання негоди встигли чимало: збирали сміття, прибирали пеньки, корчі та гілки, зрізали похилені та повалені нещодавнім буревієм дерева. Діяльну фахову допомогу надав учасникам екологічної акції  керівник КП КРР «Крона-сервіс» Юрій Гаценко. До речі, Юрій Миколайович – постійний помічник у вирішенні проблемних питань у Кагарлику, пов’язаних із видаленням аварійних зелених насаджень, причому робить він це безкоштовно, і міська рада висловлює за це йому щиру вдячність.

Джерело: Вісник Кагарличчини — Головна