Вісник Кагарличчини — У «Теремку» облаштували фізкультурно-оздоровчу залу

image
14 Січня 2021, 03:51
Поділитися:

У Кагарлику процес облаштування дитячих садків не припиняється. Їх рівню могли б позаздрити навіть із столичних дошкільних закладів. Створені умови для дітвори дозволяють повноцінно їм розвиватися.
– Тубота про створення максимально комфортних умов для вихованців дошкільних установ завжди була в пріоритеті Кагарлицької міської ради. З ініціативи міського голови Олександра Панюти, підтриманої громадськими радами дошкільних навчальних закладів, спільними зусиллями було виконано євроремонти приміщень груп, бюджетним коштом оновлено, модернізовано харчоблоки, оптимізовано системи опалення, багато зроблено для енергозбереження, зокрема щодо заміни старих вікон на металопластикові, придбано нове устаткування, меблі, упорядковано території закладів, – акцентувала головний спеціаліст відділу економіки та інвестицій міської ради Оксана Федорченко.
Тетяна Дяченко, завідуюча ДНЗ «Теремок», не приховує радості від обнов закладу і радо демонструє їх, коментуючи: бюджетним коштом завершено ремонт залу для проведення масових заходів – облаштовано натяжну стелю з новою системою освітлення, замінено шпалери та лінолеумне покриття, решітки для батарей опалення, жалюзі для вікон.
З особливою радістю Тетяна Петрівна розповіла і про ідею кардинального оновлення спортивного залу. Залучення інвестицій у це Благодійного фонду «МХП-Громаді», куди «Теремок» подав заявку для участі у Всеукраїнському конкурсі мікрогрантів для розвитку громад «Час діяти, Україно!», дуже обнадіювало. Тож поданий проєкт був підтриманий незалежними експертами та визнаний одним із переможців конкурсу, для участі в якому, між іншим, було подано та розглянуто 132 проєкти із 12 областей України. Спільними зусиллями громадської ради дошкільного навчального закладу, міської ради і ПрАТ «Агрофорт» агрохолдингу МХП для дітей «Теремка» створено комфортні умови для занять фізкультурою.
У відкритті залу взяли участь голова Кагарлицької РДА Ігор Будюк, заступник міського голови Валентина Циганок, заступник директора ПрАТ «Агрофорт» Зіновій Лялюк, методист райметодкабінету Кагарлицької РДА Наталія Шуляк, представники засобів масових інформацій, які не тільки оглянули, а й намагалися випробувати той чи інший спортивний снаряд.

Джерело: Вісник Кагарличчини — Головна