Вісник Кагарличчини — У спадкоємності

image
10 Травня 2019, 14:47
Поділитися:

У минулий вівторок у актовій залі райвійськкомату відбувся захід під назвою «Мирне небо» за участю учнів 8-10 класів міських загальноосвітніх шкіл № 1 та № 3. Дана Всеукраїнська акція проводиться з метою утвердження спадкоємності традицій борців за незалежність держави, донесення достовірної інформації про роль Збройних сил України у захисті суверенітету та незалежності України під час відбиття російської агресії.

У ході заходу перед кагарлицькими старшокласниками виступив ветеран АТО, командир взводу військової розвідки, кавалер бойових нагород кагарличанин Вадим Вовк.

Він розповів про яскраві бойові епізоди зі своєї служби, наголосив на святому обов’язку кожного громадянина захистити рідну землю від ворогів, звернув увагу на необхідності підготовки до служби в армії, виділив необхідні людські якості, які допоможуть у ратній справі. Цікава розповідь атовця була оцінена схвальними оплесками присутніх.

А перед цим Вадим Вовк одержав ще одну нагороду за героїзм і відвагу. Механік-радіо-

телеграфіст відділу зв’язку та інформатики райвійськкомату Альона Чередник вручила йому медаль «Ветеран війни. Учасник АТО».

Роз’яснювально-агітаційну роботу із старшокласниками щодо служби в українському війську та вступу до вищих військово-навчальних закладів провів заступник голови міста Кагарлик, майор запасу, колишній працівник райвійськкомату Володимир Бойко.

А потім для школярів міста було підготовлено перегляд  фрагментів фільмів «Аеропорт», «Сила нескорених».

Джерело: Вісник Кагарличчини — Головна