Вісник Кагарличчини — У Кагарлику пройшов Чемпіонат Київської області з Зендокай Карате До

image
13 Жовтня 2020, 03:04
Поділитися:

4 жовтня у Кагарлику відбулась масштабна спортивна подія обласного рівня-Чемпіонат Київської області по Зендокай Карате До. Участь в змаганнях взяли спортсмени з 6 клубів. У Кагарлику чемпіонат такого рівня проходив вперше. 90 юних спорстменів, віком від 6 років визначали найсильнішого.

Як зазначив тренер-інструктор спортивного клубу “Мамай” Зендокай Карате До Олександр Гладких, Київська обласна федерація Зендокай Карате До вдячна всім, хто долучився до організації і проведення змагань, зокрема, керівнику КП КРР “ФОК КАГАРЛИЧЧИНИ» Віктору Лисенко та директору Кагарлицького Будинку культури Володимиру Копильному .

– Особлива наша вдячність, – наголосив Олександр Гладких, – батькам . Взагалі уже понад 35 країн розвивають даний стиль карате, який у Японії ще називають REАL FIGHT KARATE або ММА KARATE. У 2015 році Україна стала в дружний ряд країн, у яких розвивається це бойове мистецтво. За цей досить короткий період ми вже маємо чимало здобутків. Найприємніше те, що вже тричі Збірна Команда України достойно виступила на Чемпіонаті Японії із Зендокай Карате-До в м.Токіо.

Зендокай Карате-До – сучасне, ефективне та реалістичне бойове мистецтво, засноване на новітній техніці ММА та традиційних принципах БУДО. Стиль було засновано в 1999 році японським майстром бойових мистецтв Озавою Такаші (володар 8-го Дана) для відродження духу справжнього японського карате і до 2007 року він розвивався виключно у Японії і для японців. Тільки у 2008 році сенсей Озава Такаші вирішив відкрити новітнє бойове мистецтво світу і стиль Зендокай Карате-До почав свою переможну ходу.

Честь міста Кагарлик та спортивного клубу «Мамай» достойно відстоювали: Костянтин Зубчук, Михайло Вовк, Станіслав Волощенко, Артем Будюк, Нестор Костюк, Давид Плотніков, Дмитро Савченко, Кіріл Драчов, Володимир Коваленко, Ростислав Тригуб, Тимофій Будюк, Денис Тригуб, Данііл Майданський, Ілля Яременко, Ярослав Клименко, Денис Нетреба, Ілля Гордовський, Денис Литвин, Анна Коваленко, Макар Кухаренко, Мілана Сафронова, Дарина Коломацька, Єлизавета Коломацька, Софія Федчук, Матвій Мацібура, Максим Мацібура, Святослав Висоцький, Влада Висоцька, Іван Майданський, Євген Поливанюк, Галина Поливанюк, Іван Черненко, Максим Обидовський, Артем Обидовський, Микола Юськов.

Джерело: Вісник Кагарличчини — Головна