Вісник Кагарличчини — «Творилась жінка з ніжності й добра…»

image
15 Березня 2019, 18:47
Поділитися:

З нагоди Міжнародного дня прав жінок та миру у міському Будинку культури відбувся святковий концерт.

У ході заходу з вітальним словом виступили в. о. голови Кагарлицької райдержадміністрації Світлана Синюк, голова районної ради Іван Семцов, керівник апарату РДА Людмила Демиденко, міський голова Олександр Панюта і його заступники  – Олег Пурій та Володимир Бойко. Грамотами, подяками та подарунками вони відзначили жінок, які трудяться у різних галузях Кагарличчини. Процес нагородження додав заходу урочистості та піднесеного настрою.

Виступ хору міського Будинку культури (диригент Олег Даниленко, концертмейстер Володимир Миколюк) розпочав концертну програму, і твори у його виконанні завжди потужні, глибокі й на високому рівні.

У залі сиділи жінки з квітами – троянди перед закладом дарували прекрасній половині людства від Геннадія Кривошеї.

Присутніх зачарував виступ Людмили Поліщук, яка заспівала «Не спить кохання», тому глядачі не шкодували аплодисментів. А чого коштують виступи гурту «Зорецвіт»! Після їх вітань на душі завжди тепло і радісно. Леся Чоповська співала про сильну жінку, і, напевне, кожна у залі  приміряла зміст пісні на себе, як сукню. Особливої естетичної насолоди додав і виступ тріо «Заграва» (керівник Анастасія Мацібура), і народний ансамбль української пісні під керівництвом Анатолія Климака, ансамбль танцю «Джерельце» міста Миронівка, і дитячий хореографічний колектив «Пульс» Центру дитячої та юнацької творчості, і найменші артисти свята – вихованці дитячого садочка «Ромашка».

Джерело: Вісник Кагарличчини — Головна