Вісник Кагарличчини — Теплом зігріємо серця

image
7 Лютого 2019, 14:33
Поділитися:

Акція «Теплом зігріємо серця» відбулася у Кагарлику на минулому тижні.

Для дітей, батьки яких захищали країну в зоні АТО або брали участь в ООС, було влаштоване справжнє свято. Діти танцювали, співали,  знайомились один з одним та дізнались більше про Спілку української молоді в Україні, завдяки якій вони мають насолоду вже другий рік отримувати чудові подарунки від однолітків-українців з Америки та Канади.

Під час майстер-класу (проводила молодь міста на чолі з Анастасією Мацібурою) діти виготовили листівки добра, в яких написали слова подяки та щирі побажання одноліткам та їх батькам, які, проживаючи далеко за морями, вміють дарувати радість багатьом сім’ям в Україні.

П’ятий рік поспіль відбувається в Україні акція, під час якої діти та молодь української діаспори збирають і передають  різдвяні подарунки дітям українських бійців. Ідея доброчинної ініціативи належить членству Спілки Української Молоді – організації, яка діє понад 90 років й об’єднує українців у 12 країнах світу.

У рюкзаки для дітей поклали цукерки, книжки, іграшки, одяг, взуття, шкільне приладдя та листівки з побажаннями всіляких гараздів для своїх ровесників. Кошти для цього збирали різним способом: проводили благодійні ярмарки, брали участь у доброчинних забігах-марафонах, організовували цільовий збір пожертв, економили на розвагах і солодощах.

У Спілці Української Молоді переконані, що акція має не лише практичне, але й потужне моральне значення, адже гуртує українців світу навколо життєво важливих для України питань.

Джерело: Вісник Кагарличчини — Головна