Вісник Кагарличчини — Теплі подарунки нашим захисникам

image
31 Жовтня 2022, 11:21
Поділитися:

Кагарличанка Людмила Поліщук в’яже для наших бійців шкарпетки та виготовляє разом із колегами «окопні свічки».
Людмила Поліщук працює у Кагарлицькому територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) завідувачем відділення соціальної допомоги вдома. А ще вона – активний учасник художньої самодіяльності та допомагає нашим бійцям.
На святкових концертах Людмила співає сольно, в дуеті та у складі колективів Кагарлицького міського центру культури та дозвілля.
Починаючи із 2014 року, жінка в’яже для наших захисників теплі шерстяні шкарпетки. Робить вона це у холодний сезон вдома та під час обідніх перерв на роботі.
«Хочу, щоб ноги наших захисників були в теплі», – каже Людмила Поліщук. Вона додає, що і її керівниця – директор Центру Тетяна Вітоха – теж в’яже шкарпетки нашим воїнам.
Спочатку Людмила використовувала для в’язання власні запаси пряжі. А тепер розпускає старі шерстяні речі. Каже, що нитки там набагато міцніші, ніж нинішні магазинні.
Паралельно із в’язанням Людмила освоює виготовлення «окопних свічок» та уже має кілька десятків заготовок. Найбільший дефіцит – бляшанки. З ними допомагають працівники терцентру в селах.
Також працівники Кагарлицького терцентру вирішили закупити на кошти свого місцевого профспілкового осередку парафін для свічок. А ще для заповнення бляшанок мама Людмили Ганна Миколаївна передала шматок воску, а згодом привезла й консервних банок.
Людмила каже, що з радістю прийме допомогу від небайдужих жителів Кагарличчини. Потрібні бляшанки та наповнювач: віск, парафін.

Джерело: Вісник Кагарличчини — Головна